• Minden új megrendelonk számára 10% kedvezményt biztosítunk az elso megrendelés árából!
  • Lakásfelújítás és átalakítás
  • Házépítés
  • Kiállítás kivitelezés

Vélemények

Az alábbi mezőbe írja le véleményét cégünkről:

Aláírás:
 

Beérkezett vélemények száma: 5

Feladó:Dr. Barkainé Tulipán Judit
Dátum:2014-10-01 07:56:13
Üzenet:10 éve kerültem kapcsolatba a céggel. Az évek hosszú sora óta nem változott a véleményem, továbbra is korrekt, megbízható, rugalmas,az ügyfél igényeit mindenben figyelembe vevő céget ismertem meg. Számomra rendkívül pozitív még az is, hogy a segítségnyújtás számos esetben annyira pozitív volt, hogy sokszor mondtam az ügyvezető Kriger Tibornak,hogy a legjobb baráttól sem kapom meg ezt a hozzáállást és emberséget, mint tőlük. A nemleges választ egyáltalán nem ismerik, mindenben megpróbálják megkeresni a megoldást.
Feladó:Solymosi Ottó
Dátum:2012-03-26 11:20:41
Üzenet:Amennyiben pontosságra, precíz munkára, minőségre igényt tart lakása felújításánál, tapasztalatból tudom ajánlani Kriger Tibort és Csapatát. Normál árakkal, szakképzett munkatársakkal rendelkező cég. Nálam már többször "előfordultak"; festés, fürdőszoba átalakítás, villanyszerelés, burkolatcsere, parkettázás, stb. A határídő betartása ritka erény az ehhez hasonló munkáknál. Minden alkalommal KITAKARÍTVA!!! adták át a terepet alapos, körültekintő munkájuk után.
Feladó:Szabó Edit
Dátum:2011-02-02 12:09:51
Üzenet:Kedves Mindenki! 2010 tavaszán egy panellakás teljes körű felújítását végezték a cég emberei, Kriger Tibor vezetésével és az az igazság, hogy csak "szuperekben" tudok beszélni. Kivették a részüket a tervezéstől kezdve a beszerzésen át a 4 hét alatt remekül elvégzett munkáig. (A lakásban teljes burkolat csere, ajtócsere, fürdőszoba átépítés, új konyha kialakítása és komplett festés történt.) Köszönettel
Feladó:Szabó Bernát
Dátum:2009-09-02 08:46:06
Üzenet:Tisztelt Olvasó! Szomszédom ajánlására választottam a New Construct21 Bt-t és nálam egy fedett garázs kivitelezéssel, majd egy ikerház bővítésével, tetőcserével és pince felújítással folytatták a munkát. Munka megkeydése előtt Kriger úrtól mindenre kiterjedő részletes árajánlatot kaptam mely tartalmazta a kivitelezési és fizetési határidőket is. Munka folyamán teljes rugalmasságot és jó szakembergárdát ismertem meg a New Construct esetében, minden kérésemet rugalmasan kezelték, a határidőket mindig pontosan tartották. Saját tapasztalatom alapján mindenkinek tudom ajánlani Kriger Tibor csapatát aki nyugodt építkezésre vágyik a különböző csatornákon hallható idegeskedés és háborúk nélkül.
Feladó:Dr. Várnagy László
Dátum:2009-08-04 15:37:17
Üzenet:Tisztelt Olvasó!

Egy kiköltözéssel járó lakásfelújítás mindig próbatétele az emberi tűrőképességnek, ezért nem mellékes az, hogy a munkálatokat végző cég, illetve munkatársai igyekeznek-e ezt az idegi és fizikai megterhelést enyhíteni.

A Kríger Tibor által vezetett vállalkozás esetében a válasz egyértelműen igen. A családunkban egymás után három alkalommal is elvégzett lakásfelújítás egyértelműen eredményes és jó minőségű volt, ezért jó szívvel ajánlhatom mindenki számára fenti céget, ha lakásfelújítás válik szükségessé.

A megbízó számára feltétlenül előnyös volt az, hogy a megkötött szerződésben foglaltak betű szerint és határidőre megvalósultak, ugyanakkor kellő rugalmassággal lehetett leküzdeni az időközben felmerült műszaki nehézségeket. A vállalkozásban tevékenykedő szakemberek valóban képzettek a szakterületükön, ami a színvonalas munkájukban tükröződött. Utólagosan is örömmel tölt el az, hogy a véletlen kiválasztás ilyen eredményes és a körülményekhez képest kellemes volt, ezért köszönet illeti Kríger Tibort és munkatársait, akiknek további eredményes munkát kívánok!

Egyik megrendelőnk még a nyaralásról is küldött nekünk képeslapot! :-)

Belső kialakítás Belső kialakításFacebook